Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

Yle Uutiset | Luetuimmat

older | 1 | .... | 538 | 539 | (Page 540) | 541 | 542 | .... | 960 | newer

  0 0

  Saattohoitoystävä on saattohoidossa olevan ihmisen luona silloin, kun omaisella ei ole siihen mahdollisuutta. Kun omaisia ei ole, saattohoitoystävä voi olla ainoa, joka kuolevan vierellä valvoo.

  0 0

  Pohjoisitalialaisessa sairaalassa oli ollut samaan aikaan hoidettavana perhe, joka oli saanut malarian Burkina Fasossa.

  0 0

  Peliala nousi Suomen suurimmaksi veronmaksajaksi, GameXpo vetää Helsingin messukeskuksen täyteen pelaajia ja Puolustusvoimissa voi treenata eSporttia. Pelikulttuuri kasvaa, pysyvätkö vanhemmat perässä?

  0 0

  Metsäteollisuuden ja Paperiliiton neuvottelut jatkuvat maanantaina.

  0 0

  Satiiriohjelmaa juontava Kulttuurivieras sanoo, että sosiaalinen media on muuttanut tapaamme käyttää huumoria.

  0 0

  Asiasta tviittaa valtakunnansovittelija Minna Helle.

  0 0

  Jussi Niinistö saa vieraakseen jäyhän ja alkoholia välttelevän Yhdysvaltojen puolustusministerin.

  0 0

  Hemppa Savonlinnasta on kissa, jolla ihan tavallisia kissan tehtäviä: olla seurana ja tuottaa hyvää mieltä. Lisäksi Hempalla on sosiaalisessa mediassa erityistehtävä, toimia maatiaiskissojen puolestapuhujana.

  0 0

  Metsästyskausi on kiivaimmillaan, ja sadattuhannet suomalaiset liikkuvat riistan perässä. Sen merkitys talouteen on satoja miljoonia euroja.

  0 0

  Ruotsissa Göteborgissa kolme miestä on pidätetty epäiltynä muun muassa törkeästä ampuma-aserikoksesta ja yleisvaarallisen tuhotyön valmistelusta, kertoi poliisin tiedottaja Tommy Nyman lauantaina.

  Pidätetyt ovat iältään 26, 31 ja 48 vuotta. Heidät otettiin kiinni torstai-iltana. Juuri muuta poliisi ja syyttäjä eivät halunneet vielä kertoa.

  Aftonbladetin tietojen mukaan Västra Frölundan kaupunginosassa sijaitsevasta asunnosta poliisi löysi kotietsinnässä muun muassa kymmenen kiloa räjähteitä, pistoolin, puukkoja, ampumatarvikkeita, huumeita ja natsisymboleja.

  Ruotsin suojelupoliisi Säpo on mukana tutkinnassa. Syyttäjän on tehtävä maanantaihin puoleenpäivään mennessä päätös, esittääkö hän miehiä vangittavaksi.


  0 0

  Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin entinen kampanjapäällikkö Paul Manafort on tarjonnut 12 miljoonan dollarin arvoisen vakuuden välttääkseen kotiarestin. Tuomioistuimen lauantaina antamien asiakirjojen mukaan vakuus sisältää kiinteistöjä ja henkivakuutuspapereita. Manafort on myös tarjoutunut rajoittamaan matkustustaan New Yorkin, Washingtonin ja Floridan osavaltioiden alueelle.

  Oikeus asetti viime maanantaina Manafortin ja hänen liikekumppaninsa Rick Gatesin kotiarestiin takuita vastaan. Uutistoimisto Reutersin ja uutiskanava CNN:n mukaan Manafortin vapauttamiseksi vaadittiin kymmenen miljoonan dollarin ja Gatesin vapauttamiseksi viiden miljoonan dollarin takuita.

  Reutersin mukaan oikeus käsittelee kotiarestin purkamista takuita vastaan maanantaina.

  Manafort johti Trumpin kampanjaa muutamien kuukausien ajan viime vuonna. Manafortia ja hänen liikekumppaniaan Rick Gatesia vastaan on nostettu syytteet muun muassa rahanpesusta ja valtionvastaisesta toiminnasta.

  Syytteitä ajaa erikoistutkija Robert Mueller, joka tutkii Venäjän sekaantumista Yhdysvaltojen presidentinvaaleihin. Valkoinen talo ja Trump itse ovat kiistäneet yhteistyön Venäjän kanssa.

  Manafort ja Gates ovat kiistäneet syytteet oikeuden istunnossa. Syytteet liittyvät heidän liiketoimiinsa Ukrainassa, jossa Manafortin tiedetään avustaneen vuosia Venäjä-mielistä presidentti Viktor Janukovitšia.

  Korjaus klo 00.33: Aiemmin otsikossa kerrottiin Manafortin jo välttäneen kotiarestin, mutta myöhempien uutistoimistosähkeiden mukaan kotiarestin purkamisesta päätetään ensi viikolla.


  0 0

  59 prosenttia vastustaa, 22 prosenttia kannattaa

  0 0

  Zürichin kaupungin asukkaisiin vetoaa vaatimaton ja edullinen hautaus, vaikka varaa olisi muuhunkin.

  0 0

  Hyvin säilyneistä valokuvista voi olla hyötyä tulevaisuuden sukututkijoille. Tässä seitsemän vinkkiä niin paperi- kuin digikuvienkin säilyttämiseen.

  0 0

  Koulusurmista Jokelan koulussa Tuusulassa järkyttyi koko Suomi. Tutkintalautakunta antoi tragedian jälkeen toistakymmentä suositusta kouluampumisten estämiseksi. Niistä vain osa on toteutunut.

  0 0

  Presidentti Donald Trump aloitti vierailun Japanista, jossa tärkein puheenaihe on Pohjois-Korea. Trump odottaa tapaavansa presidentti Putinin myöhemmin Vietnamissa.

  0 0

  Lapsettomuus voi osua kohdalle hyvin nuorena. Hedelmöityshoidoista on silloin todennäköisemmin apua, mutta kaikki eivät silti saa toivomaansa lasta.

  0 0

  Kansanedustajien yleisin sidonnaisuus eduskuntatyön ulkopuolella liittyy kuntapolitiikkaan. 130 kansanedustajaa toimii kotikuntansa tai kotikaupunkinsa luottamustehtävissä. Erilaisissa säätiöissä vaikuttaa 56 kansanedustajaa.

  0 0

  Merituhkaus on vielä harvinainen mutta yleistymässä oleva hautausmuoto. Minne tahansa vainajan tuhkia ei kuitenkaan saa sirotella.

  0 0

  Tv-kanava Al-Arabiyan mukaan ohjus olisi ammuttu Jemenistä.

older | 1 | .... | 538 | 539 | (Page 540) | 541 | 542 | .... | 960 | newer